Veliko SLAVLJE u domu Nadežde i Tome: Podelili srećne vesti sa svima, a ČESTITKE pljušte na sve strane!

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Mar.2024, 22:55

Veliko SLAVLJE u domu Nadežde i Tome: Podelili srećne vesti sa svima, a ČESTITKE pljušte na sve strane!

Danas je veliki dan.

Danas je poseban dan za pevačicu Nadeždu Biljić i njenog partnera Tomu Panića - njihov sin Long proslavlja četvrti rođendan.

Mali Long je tokom svoje prve godine života prošao kroz teške izazove i probleme, ali danas konačno uživa u srećnom detinjstvu sa svojim ponosnim roditeljima.

Nadežda i Toma podelili su svoju sreću sa javnošću, a uz predivan snimak sa emotivnim trenucima malog Longa, posvetili su >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mu najdivnije reči:

Od samog tvog rođenja mi smo ti poželeli dug i srećan život, a ti, sine, živi svoj život. Srećan rođendan našem Longu. Vole te mama i tata - poručili su roditelji malom dečaku uz prelep video snimak.

Podsetimo, Nadeždu Biljić život nimalo nije mazio, te je nedavno u emisiji "Ispovest" otvoreno govorila o najtežem životnom periodu, rizičnoj trudnoći i teškom porođaju u sedmom mesecu, kao i odgajanju sina koji je prvih 11 meseci svog života morao da se hrani na sondu.

Nadežda je otkrila da je njen sin Long hitno rođen carskim rezom, a da je već prvog dana morao da bude prebačen sa Narodnog fronta na Institut za neonatologiju. Mali Long je proveo četiri meseca na Institutu, gde je bio pod pažnjom doktorki i sestara koje su se brinule o njemu.

Danas, Long je srećno, zdravo i nasmejano dete, koje duva četvrtu svećicu zajedno sa svojom porodicom.

Srbija Danas

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.