Veliki šef se HITNO oglasio - Učesnici Elite se bez reči okupili oko crnog stola: Vremena je malo...

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Dec.2023, 17:27

Veliki šef se HITNO oglasio - Učesnici "Elite" se bez reči okupili oko crnog stola: "Vremena je malo..."

I ovog puta Veliki šef je obavestio učesnike "Elite" o tome šta je njihov naredni zadatak.

Danas je u Elitu stiglo novo pismo kojim je Veliki Šef obavestio ukućane o novom zadatku.

Pismo Velikog šefa otkrivalo je nove detalje o budućim izazovima i zadacima za takmičare.

S obzirom na to da stižu novogodišnji i božićni praznici obaveštavamo vas da je na vama da pripremite predstavu. Samo od vaše kreativnosti, mašte i posvećenosti >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zavisi koliko će zadatak biti uspešan, pozdrav Veliki šef - glasilo je prvo pismo, a potom je stiglo i drugo.

- Draga Elito, sada kada ste čuli da ćete spremati novogodišnju predstavu. Radi se o pet predstava, te će te se podeliti u pet grupa, a od tih pet grupa jednu čine Odabrani - glasilo je drugo pismo.

Usledilo je novo objašnjenje, a Marko Đedović saopštio je cimerima šta će se danas dogoditi u Eliti i kakvu odluku će morati da donesu:

- Draga Elito, pred vama je osmišljavanje pesama s predstavu povodom Nove godine. Mi ćemo vam pustiti pet pesama, koje treba da raspodelite za svaku od prestava. Vremena je još malo, a vi se niste makli s početka. Zato je sad vreme da odlučite kako će sve izgledati. Pozdrav, Veliki šef - glasilo je u pismu.

Srbija Danas/O. T.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.