Veliki šef poslao VANREDNO pismo, doneta konačna odluka! Ša i Stanislav u brutalnom obračunu, EVO šta moraju da urade

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Mar.2024, 18:52

Veliki šef poslao VANREDNO pismo, doneta konačna odluka! Ša i Stanislav u brutalnom obračunu, EVO šta moraju da urade

Sprema se skandal, predstoji im suočavanje u četiri oka!

U najnovijem obrtu događaja u popularnom rijaliti programu "Elita 7", upravo je stiglo pismo na adresu Bele kuće. Ovonedeljni vođa Žana Omnia je preuzela pismo Velikog šefa upućeno takmičerima i izgleda da će ova nedelja biti puna iznenađenja, skandala i preokreta.

Nakon ulaska Stanislava Krofaka, bivšeg dečka učesnice rijalitija Mione Jovanović, koja je sada u vezi sa aktulenim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << učesnikom Nenadom Aleksićem Ša, u "Beloj kući" nema mira, a drame se samo nižu.

Naime, u pismu koje je hitno i vanredno stiglo na adresu imanja, pisalo je sledeće:

Draga Elito, vreme je za još jednu debatu. Tema današnje debate je posesivnost u vezi. U jednoj grupi će biti Bebica, Ša, Miljana i Anita, a u drugoj Stanislav, Milena i Bojana. Vi se odlučite ko će biti za, a ko protiv. Moderator će biti Marko Đeović. Pozdrav, Veliki šef - glasilo je pismo.  Mnogi se pitaju kako će Ša i Stanislav reagovati na ovo pismo, te mnogi smatraju da će se među njima odigrati ozbiljna drama.

Podsetimo, Miona Jovanović prevarila je Stanislava sa Nenadom po njegovom ulasku u rijaliti. Međutim, Stanislav Krofak je nedavno ušao u rijaliti, potpuno spreman da se suoči sa Ša, pa su mnogi mišljenja da će reper vrlo brzo biti diskvalifikovan zbog sopstvene nemoći.

Ša je bio zgrožen onim što je Miona izgovorila, pa joj je odmah zapretio i stavio do znanja da neće istolerisati njihovu komunikaciju i da ne želi ni da čuje da mu se obratila, čak ni za osnovne stvari, na šta mu je Miona odgovorila:

- Drugo je da imam kontakt, da blejim, a drugo su neke osnovne stvari. Meni je odmah bilo u glavi da li ima da jede, jer došao je iz druge države - rekla je Miona.

- Ti kao ništa, ništa, a ti pričaš. I onda ja ispadnem go*no, a ja stvarno nemam ništa loše da kažem. Zamisli da je neka tvoja došla i kao ja tu priđem da je pitam, glupost - zaključila je Miona.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Srbija Danas

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.