Veliki šef doneo URGENTNU ODLUKU: Takmičar hitno sankcionisan, Janjuš VAN SEBE Ne možeš tako!

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jan.2024, 10:06

Veliki šef doneo URGENTNU ODLUKU: Takmičar hitno sankcionisan, Janjuš VAN SEBE "Ne možeš tako!"

Sankcionisan.

Učesnicima "Elite" jasno je pred sam ulazak, ali i tokom učešća predočen i pročitan pravilnik ponašanja i života u "Eliti" i na velelepnom imanju u Šimanovcima.

Jedan od takmičara, Uroš Stanić, žestoko je kažnjen zbog nepoštovanja produkcije i voditelja rijalitija.

Veliki šef ga je odmah obavestio o odluci, a on je završio u suzama.

- Šta radiš ti tu, da si došao da se izviniš Milanu, nemoj da si lažov i da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << si bezobrazan, ne možeš govoriti čoveku da nećeš da sedneš, sad mu reci da ti je žao što si se tako ponašao, moraš da se izviniš -rekao je Janjuš Urošu koji je plakao u hotelu.

Nakon što su se pomirili Aneli Ahmić i Marko Janjušević Janjuš, Uroš Stanić je zabrinut jer se plaši da će ga Janjuš odbaciti.

Uroš je nakon demonstrativnog napuštanja Bele kuće takođe uputio zahtev produkciji.

- Molim produkciju da mi odmah spusti ugovor da potpišem da izađem odavde, ne učestvujem u emisijama, ne nosim bubicu, biću u hotelu dok me ne izbacite - rekao je Uroš.

- Šta je bilo? - pitala ga je Matora.

- Ja više neću da učestvujem u programu. Seo sam kod Janjuša, nisam ceo dan proveo sa njim, i Milan je došao i rekao da sednem za sto jer je prazan, a pun je bio sto. Nikad nisam pokazao nepoštovanje, poštujem ovu kuću, poštujem voditelje - rekao je Uroš.

Srbija Danas/društvene mreže

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.