Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Dec.2023, 12:57

Veliki protivnik ESTETSKIH OPERACIJA: Snežana Đurišić čini OVO jednom godišnje da bi izgledala mladoliko

Pevačica smatra da je najbolja opcija prirodno stariti.

Snežana Đurišić gostovala je u emisiji ''Magazin In'', gde je progovorila o estetskim operacijama.

Voditeljka Sanja Marinković istakla je da smatra da je starenje loša navika, zbog čega se popularna pevačica i članica žirija muzičkog takmičenja "Zvezde Gradna" pobunila:

- Ja nisam pobornik toga! Normalno je stariti... Ja na primer kad se pogledam kažem sebi: ''Kako lepo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << stariš''. Zamislite da živite 200 godine... Ne ide! Bitno je kako se osećaš i kakav si iznutra, tako to izlazi napolje - objasnila je Snežana Đurišić.

Pevačica je svojevremeno istakla da se podvrgava, ipak, određenim tretmanima.

- Ako primetim da mi smetaju godine na licu, tražiću neku kremu protiv starenja. Botoks stavljam samo u čelo, i to jednom godišnje. Mrštim se mnogo dok pričam i pravim grimase, pa mi se stvaraju te bore, koje su prilično ružne, a da se ne bi širile, rešila sam da preživim iglu za botoks - istakla je tada Snežana.

A post shared by Srb VIP (@srbija.v.i.p)

- Volim da imam grimasu, ne treba izgledati kao voštana figura, mislim da je to bezveze - rekla je ona svojevremeno, pa dodala:

- Mnoge su to uradile, a ako je to ono što one vole, ja nemam ništa protiv.

Snežana Đurišić će u dolazećoj godini napuniti 65 godina, a nedavno se na Jutjubu pojavio njen prvi televizijski nastup.

Malo ko zna da je pevačica svoju karijeru započela sa samo deset godina. Još kao devojčica snimala je pesme, a prvi put u javnosti zapevala je sa samo sedam godina na manifestaciji "Studio 6 vam pruža šansu", gde se predstavila pesmom Lepe Lukić "Udati se nikad neću" i osvojila prvu nagradu.

Već sa 10 godina, odnosno 1969. godine, Đurišićeva je snimila prvu ploču "Baki i deki/Mami i tati".

Srbija Danas

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.