Veliki povratak Bojanića

Izvor: Vesti-online.com, 15.Maj.2019, 21:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Veliki povratak Bojanića

Posle 17 godina veliki povratak na estradnu scenu Bane Bojanić obeležio je velikom promocijom spota za novu pesmu "Neka".

Brojni mediji, kolege, prijatelji i saradnici dočekali su Baneta u poznatom beogradskom hotelu sa aplauzima odobravanja, a onda se i on sam latio mikrofona i najavio spot za pesmu "Neka".

Spot je sniman na Baliju, a u spotu se pojavljuje atraktivna manekenka Ana, reziju je radio Aleksandar Kerekeš Keki, dok numeru potpisuju  Braja i Deki Lazić.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << />
Među prvima je  stigao Banetov otac Miloš Bojanić, kao i Banetova supruga Suzana Bojanić, a među poznatima koji su podržali Banetov povratak na scenu bili su i Keba, Jovana Tipšin, Mina Kostić, Olja Bajrami, Dragan Brajević Braja, Goran Ratković Rale, Rade Lacković, Darko Filipović...

Žurka je potrajala do ranih jutarnjih sati, a pevalo se i uživalo u živoj svirci.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Neka se vratio na scenu, bilo je i vreme! Posle 17 godina veliki povratak na estradnu scenu Bane Bojanić obeležio je velikom promocijom spota za novu pesmu “Neka”

Izvor: Scandal.rs, 16.Maj.2019, 12:13

Brojni mediji, kolege, prijatelji i saradnici dočekali su Baneta u poznatom beogradskom hotelu sa aplauzima odobravanja, a onda se i on sam latio mikrofona i najavio spot za pesmu “Neka”. Spot je sniman na Baliju, a u spotu se pojavljuje atraktivna manekenka Ana, reziju je radio Aleksandar Kerekeš...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.