Veliki intervju Miroslava Ilića pred koncert u Štark Areni - Pevač otkrio ko mu je gost, ali i šta je sa duetom koji je želeo da snimi

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Dec.2023, 17:45

Veliki intervju Miroslava Ilića pred koncert u Štark Areni - Pevač otkrio ko mu je gost, ali i šta je sa duetom koji je želeo da snimi

Progovorio je o spektaklu koji sprema u Beogradu, te otkrio brojne detalje koje zanimanju njegovu publiku.

Pevač Miroslav Ilić održaće veliki koncert 15. decembra u u Štark Areni u Beogradu koji će organizovati "Hype" produkcija.

On je sada otkrio kako teku pripreme, sa kojom pesmom će ove godine otvoriti koncert, koje planove ima za sledeću godinu, ali i koja mu je neostvarena želja.

- Ove godine sam odlučio da neću >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << imati gosta na koncertu. Razmišljao sam o tome i odlučio sam da nikoga ne maltretiram, već da sam sašijem dva sata sa svojom publikom i biće to sve ok - kaže Miroslav i otkriva kojom pesmom će ove godine otvoriti koncert u Štark Areni.

- Prošle godine sam imao slavljeničke koncerte pa sam počinjao svojom prvom pesmom „Devojka iz grada“,  a ove godine to menjam, mislim da ću koncert 15. decembra otvoriti pesmom „Neka ova noć ima čudnu moć“ - otkrio je pevač i objasnio da li i on kao i njegove kolege ima posebne rituale pred važne nastupe.

Ama baš nikakav ritual nemam tog dana. Samo se molim Bogu da budem zdrav i da me ne opandrči nešto nos ili izda glas. Čak nemam ni neki poseban meni tog dana, ali pred koncert nikada nije dobro uzimati neku veću količinu hrane, to znam iz iskustva. Ja tog dana poslednji put jedem oko četiri ili pet sati popodneobjašnjava najiskenije Ilić i objašnjava da još nije odabrao stajling za Arenu.

- Još uvek nisam odabrao garderobu za koncert. Supruga mi pomaže oko stajlinga. Imam još vremena, meni je to uvek bilo najmanje važno, to je deo forme, a sadržaj je bitan.

Pevač za razliku od svojih kolega koji mesecima prave spiskove zvanica koje će pozvati da im uveličaju koncert svojim dolaskom i prate sve iz vip lože, nema taj običaj.

- Ja ovo radim dugo, 1981. godine je bio moj prvi koncert i od tada do danas svake godine sam imao koncerte i mnogo kolega je dolazilo i u publiku i u goste. Ja ne zovem nikoga da dođe da sedi u smislu podrške, to nikada nisam radio. Ako neko želi, doći će. Ja sam išao recimo pre dve godine kod Saše Matića kao gost, pa kod Ace Lukasa takođe…. Mada ne znam zašto je poslednjih godina to glavna tema, ko će kome doći na koncertjasan je pevač, a onda nam je otkrio da li razmišlja da sledeći koncert napravi na Marakani ili Ušću.

- Ne, o tome nisam razmišljao ni kada je to bila mnogo realnija priča - iskren je pevač i objašnjava da ima neostvarenu želju kada je duet u pitanju.

- Nikada nisam forsirao tu priču oko dueta. Imam ih za 50 godina karijere samo dva. Sa Dobrivojem Topalovićem i sa Lepom Brenom. Imao sam želju, ali mi se nije ostavarila, da snimim duetsku pesmu sa Jelenom Tomašević Nismo ušli u taj proces bila je to želja javno izrečena, ali nije bilo ništa od toga.

Ne propustite grandiozni koncert barda narodne muzike Miroslava Ilića. Još veoma mali broj ulaznica dostupan je na Ticket Vision prodajnim mestima, kao i online na tickets.rs.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.