Veliki brat: Izbačen Džordž Rkman

Izvor: Poznati.info, 11.Apr.2011, 02:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Veliki brat: Izbačen Džordž Rkman

Treći ukućanin koji je napustio kuću Velikog brata voljom publike i stanara kuće je Džordž Rkman. Nominovani za izbacivanje bili su pored Džordža, Soraja Vučeljić i Nilmar Kukić. Džordž je osvojio najviše poena od strane ukućana, a glavne zamerke na njegov račun su bile te što je ponekad previše vulgaran i zna da pretera u svojim šalama. Ovo je treći takmičar koji je napustio kuću Velikog brata, nakon Milana Grahovca i Mile Tokić. Voditeljke Marijana i Antonija su napravile >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << malu šalu sa ukućanima, kada su im rekle kako svo troje imaju isti broj glasova i kako napuštaju takmičenje.
Nakon izlaska taksiste iz Njukasla, u kući je ostalo još 15 takmičara, a samo jedan će osvojiti glavnu nagradu od 100.000 evra. Veliki brat je pripremio iznenađenje ukućanima tako što će i ukućani sa otpada moći da borave u luksuznom delu kuće, ali isključivo u dvorištu i pritom neće smeti da jedu ni piju ništa iz luksuznog dela, a moći će da borave u dužini trajanja vremena iz peščanog sata.
Slične, interesantne teme: Veliki Brat: Umalo tuča između Nikole i Džordža, Marijana napada i Lestera Džordž Rkman Biografija Veliki Brat: Izbačen Milan Grahovac

Nastavak na Poznati.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.