Velika PORODIČNA TRAGEDIJA zadesila Acu Pejovića - Njegova SMRT pevačeva najbolnija tema: Zapalim sveću...

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Mar.2024, 17:32

Velika PORODIČNA TRAGEDIJA zadesila Acu Pejovića - Njegova SMRT pevačeva najbolnija tema: "Zapalim sveću..."

On je progovorio o teškom trenutku.

Aco Pejović retko priča o privatnom životu, a jednoim prilikom pevač je progovorio velikoj porodičnoj tragediji koja ga je zadesila.

Naime, 1976. godine zbog greške lekara izgubio jednog brata na rođenju. Pejovićeva majka nosila je blizance ali greškom lekara donela je na svet samo jedno dete.

- Mada je i tada postojao ultrazvuk, čuveni doktor iz Beograda nije video da je reč o dve bebe i ta katastrofalna >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << greška dovela je do tragičnog ishoda jer se jedna beba doslovno ugušila. Brat koji je uspeo preživeti imao je samo kilogram i četiristo grama na rođenju, a dobio je ime Radojica, po čuvenoj narodnoj epskoj pjesmi 'Mali Radojica', o čijoj je hrabrosti i izdržljivosti ispevana legenda - započeo je pevač.

- S vremenom sam to prihvatio kao Božiju volju. Ne pitam sebe šta bi bilo kad bi bilo, ali često uradim ono jedino što mogu za njega - zapalim mu sveću kada odem u crkvu. E, sada, ne znam je li to u redu ili nije, pošto kažu da se onima koji nisu kršteni ne pali sveća, ali ja to radim. Duša je duša, pa čak i dok je plod u majčinoj utrobi. I treba ceniti svaki život i ne davati sebi za pravo da ga prekineš. Zato smo svi puno pazili mlađeg brata - rekao je Pejović jednom prilikom, prenosi "Mondo".

Srbija Danas/K.L.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.