Veganska ishrana ili meso? Blizanci su se različito hranili! Pogledajte rezultat!

Izvor: Svet plus, 04.Jun.2020, 19:52

Veganska ishrana ili meso? Blizanci su se različito hranili! Pogledajte rezultat!

Veganska ishrana ili meso? Neki tvrde da su prednosti veganske ishrane ogromne, drugi kažu da je organizmu potrebno i meso. Blizanci su se različito hranili! Pogledajte rezultat!

Blizanci su testirali ove dve ishrane, evo u čemu je razlika!

Identični blizanci Hugo i Ros Tarner odlučili su da uporede efekte koje ishrana ima na njihovo telo, i to tako što je jedan od njih bio vegan, a drugi je jeo meso. Evo kakvi su rezultati posle 12 nedelja!

Hugo, koji >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << se pridržavao veganske ishrane, na kraju eksperimenta je izgubio kilogram masti, a dobio 1,2 kilograma mišića!

Inače, jedna studija je pokazala da ljudi koji se pridržavaju veganske ishrane mršave za oko dva kilograma više od onih koji na dijeti jedu meso.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.