Večeras niko nije napustio takmičenje, sutra 4 takmičara napušta X Factor Adriu!

Izvor: Svet plus, 07.Jun.2015, 23:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Večeras niko nije napustio takmičenje, sutra 4 takmičara napušta X Factor Adriu!

Večerašnja lajv emisija X Factor Adrie završena je i niko nije napustio takmičenje iz ove grupe, ali zato u drugom delu emisije, sutra, takmičnje napustiće čak četiri takmičara!

Promena plana! Produkcija X Factor Adri večeras nikog nije ''izbacila'' iz takmičenja. Kada je Antonija Blaće saopštila da niko ne napušta takmčenje, svi su bili iznenađeni pa i žiri.

Međutim, ona je saopštila da će sutrašnja grupa izgubiti četvoro takmičara, što je rastužilo već publiku, a i žiri nije bio oduševljen. Sutra u 21 čas očekuje nas drugi deo lajv emisije. Budite uz Prvu televiziju u portal Svet Plus.

Nastavak na Svet plus...






Povezane vesti

Težak put do upeha: Takmičari X Factor Adrie na teškim mukama!

Izvor: Svet plus, 08.Jun.2015, 15:35

Bliži se večerašnja druga lajv emisija najvećeg blkanskog muzičkog takmičenja u X Factor Adrie. Kandidati su u velikom problemu jer večeras njih četvoro napušta takmičenje...Ono na šta sigurno niste računali, a to je da večeras takmičenje može da napusti i petoro kandidata. U večerašnjoj...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.