Večeras je bilo nezaboravno! Sloba Radanović promovisao novi album (FOTO)

Izvor: Svet plus, 19.Apr.2024, 10:47

Večeras je bilo nezaboravno! Sloba Radanović promovisao novi album (FOTO)

Pevač Sloba Radanović, sinoć 18. aprila, upriličio je spektakularnu promociju svog novog albuma u restoranu koji je u njegovom vlasništvu. 

Svoj restoran na Adi Huji,  Sloba Radanović je pretvorio u čarobno mesto za ovu posebnu priliku. Bele stolice, sveće i svetleće ukrasne dekoracije oživeli su prostor u kojem je atmosfera bila magična.

Foto: Instagram printscreen/slobaradanovic

Njegova supruga Jelena, poznata po svojoj pažnji >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << za detalje, sigurno je doprinela sjajnoj atmosferi.

Foto: Instagram printscreen/slobaradanovic

- Hvala svima koji su došli i učinili ovu veče nezaboravnim! Album je sada zvanično predstavljen, a uskoro će biti dostupan i svima vama koji ste bili uz nas - rekao je ponosni pevač, a potom su na video binu počeli da se prikazuju novi spotovi koje uradio.

Brojne kolege prisustvovale su ovom značajnom događaju za pevača, a među najzapaženijima je bila Breskvica koja je sa Slobom snimila duet "Olovo", a koji već sada broji milionske preglede.

Slične vesti: Prisni zagrljaji i poljupci na setu: Aco Pejović i Edita Aradinović najavljuju novi duet (FOTO)

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.