Već 2 meseca živi bez RAKA! Poznata glumica se izmenila do NEPREPOZNATLJIVOSTI! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jun.2017, 18:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Već 2 meseca živi bez RAKA! Poznata glumica se izmenila do NEPREPOZNATLJIVOSTI! (FOTO)

Podrška za one koji biju bitku sa opakom bolešću.

Šenon Doerti već dva meseca živi bez raka. Svoj put ka oporavku dokumentovala je fotografijama, rečima i snimcima koje je objavljivala na društvenim mrežama kako bi dala podršku svima koji vode istu bitku.

- Mislim da se suprug i ja pretvaramo jedan u drugoga - napisala je glumica pored fotografije na kojoj pozira sa mužem sa kojim je pobegla na odmor u Meksiko.

A post shared by ShannenDoherty (@theshando) >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << on Jun 22, 2017 at 8:02am PDT

Ona je na odmoru upoznala novu prijateljicu sa kojom je i objavila nekoliko fotografija.

A post shared by ShannenDoherty (@theshando) on Jun 21, 2017 at 7:01am PDT

Doerti se sa rakom dojke borila od 2015. godine, a pre dva meseca je otkrila lepe vesti i istakla da je uspela da pobedi rak.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.