Važne stvari koje treba da znate ako želite da se ekspresno obrijete!

Izvor: Svet, 28.Jan.2017, 16:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Važne stvari koje treba da znate ako želite da se ekspresno obrijete!

Iako se često nepravedno nalazi na listi nepoželjnih načina uklanjanja dlačica na telu, brijanje žiletom preferira veliki broj žena, i to sa dobrim razlogom – brzo je, bezbolno i vrlo prihvatljivom cenom. Ali, želite li da depilacija brijačem bude besprekorna, pridržavajte se ovih jednostavnih pravila.
Guliver/thinkstock Osim što je bezbolna, jeftina i brza, depilacija brijačem pogoduje svim tipovima kože. Ali i kod ovakvog načina uklanjanja dlačica može doći do >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << manjih problema koje uzrokuje upotreba pogrešnog pribora za depilaciju.
Preferirate li i brijanje nogu, pazuha i intimne zone pridržvajte se ovih jednostavnih pravila…
Brijač
Žene koje su doživele iritacije na koži nakon brijanja to povezuju sa osetljivom kožom, ali je reč najvjerojatnije o lošem žiletu.
Dermatolozi preporučuju brijač sa više oštrica. Isto tako, vrlo je važno da žileti budu oštri i čisti. Nakon depilacije dobro ga isperite i ostavite da se potpuno osuši. Jedan žilet trebalo bi da bude dovoljan za maksimum 10 do 12 korišćenja, a ako osetite kako morate da pritisnete jače kako bi uklonili dlačice – zamenite brijač novim.
Pročitajte i…Pet zlatnih pravila o depilaciji bikini zone

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Važne stvari koje treba da znate ako želite da se ekspresno obrijete!

Izvor: Scandal.rs, 28.Jan.2017

Osim što je bezbolna, jeftina i brza, depilacija brijačem pogoduje svim tipovima kože. Ali i kod ovakvog načina uklanjanja dlačica može doći do manjih problema koje uzrokuje upotreba pogrešnog pribora za depilaciju...Preferirate li i brijanje nogu, pazuha i intimne zone pridržvajte se ovih...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.