Važio je za najboljeg frajera u Zvezdama Granda, a sada NE LIČI na sebe: Isplivala neprepoznatljiva fotka POZNATOG PEVAČA

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Dec.2023, 23:27

Važio je za najboljeg frajera u "Zvezdama Granda", a sada NE LIČI na sebe: Isplivala neprepoznatljiva fotka POZNATOG PEVAČA

Nemanjin imidž se drastično promenio, dok su jedni oduševljeni velikom promenom, drugi tvrde da je bolje izgledao nekada.

Kada se 2007. godine pojavio u muzičkoj emisiji „Zvezde Granda“, pevač Nemanja Stevanović bio je pravo otkrovenje. Mlad, lep i talentovan brzo je postao megazvezda, a pripadnice nežnijeg pola su ludele za njim.

Izgled pevača drastično se promenio kroz godine. Naime, na vrhuncu popularnosti bio je u vezi sa Milenom Ćeranić >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << , sa kojom je učestvovao u jednom rijalitiju. Ta odluka ga je, čini se, koštala karijere - kada je napustio rijaliti, sve je krenulo nizvodno.

Neko vreme se povukao iz javnosti i posvetio porodici, supruzi Jeleni i ćerki Maši, međutim karijeru nije u potpunosti zapostavio, nastavio je da se bavi pevanjem.

Imidž je drastično promenio - pevač je pustio bradu, te ga je retko ko u prvi mah prepoznao, pa je rokerski „look“ i izgled Nemanje Stevanovića naišao na podeljene komentare. Dok su jedni oduševljeni velikom promenom, drugi tvrde da je bolje izgledao nekada.

A post shared by Nemanja Stevanovic ® (@nemanjastevanovic82)

Podsetimo, Nemanja je oženio anonimnu devojku koju je ugledao na jednom od nastupa. Par je ubrzo dobio i naslednicu Mašu, a Jelena nikada nije svojim ponašanjem i postupcima privlačila pažnju javnosti.

A post shared by JELENA STEVANOVIĆ (@jelenastevanovic90)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.