Važan PAKET dolazi iz spoljašnjeg sveta za Anitu  - Matora će da poludi od ljubomore i pakosti kad sazna

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Dec.2023, 15:11

Važan PAKET dolazi iz spoljašnjeg sveta za Anitu - Matora će da poludi od ljubomore i pakosti kad sazna

Nakon haosa, kada je Matora pokupuila Aniti sve poklone, konačno stiže jedna lepa vest za nju.

Jovana Tomić Matora je izludela od ljubomore zbog flerta Anđela Rankovića i njene, još uvek zakonite supruge, Anite Stanojlović. Ona je juče odlučila da pokupi sve poklone koje je kupila Aniti tokom njihovog životnog partnerstva.

Aniti je posebno teško palo što joj je Matora pokupila kutiju sa šminkom.

Iako Anđelo i Anita još uvek >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nisu zvanično ušli u vezu, veliki broj ljudi se već okupio u fan grupe ove moguće kombinacije.

U njoj se kaču slike, ali i tvrdnje da su Anđelo i Anita najlepša žena i muškarac koji su ikada ušli u rijliti.

Fanovi su već počeli da prikupljaju šminku za Anitu a jedna žena iz Londona je i kupila kutiju luksuzne šminke upravo za Anitu, kako ne bi zavisila ni o čemu vezano za svoju još uvek zakonitu suprugu i kako bi bila što lepša za Apolona sa Zvezdare.

Fan grupa će sasvim sigurno da probaju da pošalju u Šimanovce paket sa šminkom, ali da li će produkcija da dozvoli da taj paket zaista i uđe i dođe do Anite biće stvar procene nadležnih u Eliti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.