Vatreno krštenje: Aca Lukas prvi put na kocert poveo ćerku Viktoriju!

Izvor: Svet, 17.Maj.2015, 15:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vatreno krštenje: Aca Lukas prvi put na kocert poveo ćerku Viktoriju!

Folk pevač Aca Lukas sinoć je nastupio na “Stadionu Fruškogorac” u Novom Sadu, pred hiljadama oduševljenih posetilaca.
Posebnu draž koncertu dao je humanitarni karakter , pa su svi koji su bili sinoć prisutni, mogli da pomognu mališanima, kojima je pomoć neophodna SMS porukom na broj 5186.
Aca je više puta u toku večeri ponovio ovaj broj, uz obraćanje deci iz Dečjeg sela, da je za njih uvek tu.
Neposredan i kao i uvek vidno dobro raspoložen razmenio je sa >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << nama par reci pred koncert: “Veliko mi je zadovoljstvo zaista što sam opet sa vama, jer jako volim Novosadsku publiku! Nije tačno da je publika odavde statična, samo im treba malo vremena i dobre atmosfere da se pokrene. Drago mi je što je koncert humanitaran i večeras je i za mene posebno veče, moja ćerka Viktorija je prvi put sa mnom na koncertu. Nadam se da ostajete do kraja sa nama da vidite šta je dobra atmosfera”, rekao nam je Aca.
 

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Vatreno krštenje: Aca Lukas prvi put na kocert poveo ćerku Viktoriju!

Izvor: Scandal.rs, 17.Maj.2015

Folk pevač Aca Lukas sinoć je nastupio na “Stadionu Fruškogorac” u Novom Sadu, pred hiljadama oduševljenih posetilaca...Posebnu draž koncertu dao je humanitarni karakter , pa su svi koji su bili sinoć prisutni, mogli da pomognu mališanima, kojima je pomoć neophodna SMS porukom na broj 5186...Aca...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.