Vatreni povratak!

Izvor: Poznati.info, 25.Apr.2012, 04:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vatreni povratak!

Jasna Milenković Jami vratila se na muzičku scenu na velika vrata.

Ona se na drugoj večeri Grandovog festivala predstavila pesmom zanimljivog naziva ”Gadljiva” koja je već pobrala sve pozitivne komentare. Iako nije prošla u finale, Jasna će ovo iskoristiti na najbolji mogući način kako bi pesmu što bolje ispromovisala.

- Nije me medijski bilo dugo jer ja nisam jedna od onih koja se bez razloga pojavljuje na TV-u. Pre tri godine, tačnije 2009-te sam snimila >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << singl “Ostani”, kao i spot za tu pesmu, bila po emisijama, ali od tada se više nisam pojavljivala. Ali već pet godina ja vladam Beogradom, zovu me kraljica Beograda. Beograđani su me mnogo razmazili zato i ne snimam. Ne idem po televiziji i ne pričam da radim jer normalno je da radim, ali došao je momenat da se pojavim i pred kamerama. Pesma “Gadljiva” nije bila namenski za festival. Ali Marina Tucaković me je nagovorila i rekla mi da nije bitna pobeda već dobra promocija, i Saši Popoviću se svidela pesma i tako je krenulo. Ne znam šta će biti, ali bitno je da sam snimila dobru pesmu i da sam oduševila one koji žžele da me vide na sceni – rekla je Jami.

J. M

Nastavak na Poznati.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.