Vatra Anadolije: Bali-beg stiže u Beograd?

Izvor: NaDlanu.com, 05.Feb.2013, 18:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vatra Anadolije: Bali-beg stiže u Beograd?

Turski glumac Burak Ozdživit koji u seriji “Sulejman Veličanstveni” glumi Bali-bega, najverovatnije uskoro dolazi u Beograd i to kao specijalni gost na nastupu turske plesne trupe “Vatra Anadolije”!

Čuvena plesna trupa koju predvodi Mustafa Erdogan će 29. marta nastupiti u Sarajevu, a kako nezvanično saznajemo, producentska kuća “Mjuzik star prodakšn” pregovara o dovođenju “Vatre Anadolije” i u Beograd, a tačan datum zavisi od slobodnih termina trupe i kada >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << će Ozdživit imati pauzu u snimanjima.Trupu “Vatra Anadolije” (“Fire of Anatolia”) je posle više godina rada i istraživanja osnovao koreograf i reditelj Mustafa Erdogan 1999. godine pod imenom “Sultans of the Dance”. U stalnoj postavi trupa ima preko 120 igrača – što je čini jednom od tri najveće na svetu. Iz menadžerskog tima ove trupe su uoči gostovanju u Sarajevu, najavili da će specijalni gost biti na ovogodišnjoj turneji biti Burak Ozdživit.(Telegraf)

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Burak Ozdživit dolazi u Beograd?!

Izvor: Svet plus, 05.Feb.2013

Popularni Bali-beg iz serije "Sulejman Veličanstveni " biće specijalni gost na nastupu turske plesne trupe "Vatra Anadolije " koja će najverovatnije posetiti Beograd.

Nastavak na Svet plus...

Bali-beg dolazi u Beograd!

Izvor: Kurir, 06.Feb.2013, 07:24

Glumac Burak Ozdživit bi trebalo da bude specijalni gost na nastupu turske plesne trupe Vatra Anadolije, o čijem se nastupu pregovara..Žene u niski start...Bali-beg stiže u Srbiju! Zavodnik i poznati turski glumac Burak Ozdživit, koji se na prostoru bivše Juge proslavio u seriji „Sulejman Veličanstveni“,...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.