Varao Snežanu Dakić, a sad vara i novu ženu! OVAJ ČOVEK JE NEPOPRAVLJIV!

Izvor: Svet, 10.Avg.2019, 15:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Varao Snežanu Dakić, a sad vara i novu ženu! OVAJ ČOVEK JE NEPOPRAVLJIV!

Bivši suprug Snežane Dakić, Vladimir Mikić, već treći put pada na istim greškama! Biznismen svoju sadašnju suprugu Jovanu Miljković vara s devojkom koja je zaposlena u njegovoj firmi.
Reč je o 25-godišnjoj S. M, koja s njim radi i često putuje službeno. Kurir je došao u posed fotografija na kojima se jasno vidi da su njih dvoje u ljubavnoj vezi. Ljubavnici su nedavno večerali u jednom prestoničkom restoranu, gde su se naočigled svih prisutnih ljubili. Prema rečima Mikićevih >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << prijatelja s kojima smo razgovarali, on je tajnu vezu s dotičnom devojkom započeo pre Uskrsa ove godine, piše Kurir.
– Nova ljubavnica toliko liči na Jovanu da su zaposleni u Vladimirovoj firmi u početku mislili da su sestre. Odmah su se dopali jedno drugom i ušli u vezu. Oko uskršnjih praznika putovali su u Pariz, da bi nedavno nekoliko dana „službeno“ proveli u Sarajevu. Izlaze zajedno jer im je pokriće to što rade u istoj firmi, a njihov odnos poznat je ljudima u njihovim okruženju – otkriva izvor Kurira i dodaje da je Jovana počela da sumnja u suprugovu vernost.
– Ona je prezauzeta obavezama oko deteta, a i nema nameru da proverava muža. Ali osetila je promenu u Vladimirovom ponašanju, a načuo sam i da je čula za njegovu paralelnu vezu sa S. M. Budući da Jovana zna da je njen suprug sklon neverstvima, mogla je i da očekuje da joj se vrati kao bumerang to što je Vladimir svojevremeno varao tadašnju suprugu Snežanu s njom – kaže izvor.
Podsetimo, Mikić i Dakićeva su se na voditeljkinu inicijativu razveli posle devet godina braka, zato što se Vladimir tada viđao sa 21 godinu mlađom sekretaricom Jovanom, koja je takođe radila u njegovoj firmi. Međutim, nije to bio prvi put da je Mikić napravio takav potez. Dok je bio u braku sa prvom suprugom Draganom, s kojom ima bliznakinje, biznismen se zaljubio u Snežanu, pa se razveo, venčao, dobio dete i – opet razveo. Videćemo da li će „bajka“ i ovog puta imati isti kraj!
svetsvet
The post Varao Snežanu Dakić, a sad vara i novu ženu! OVAJ ČOVEK JE NEPOPRAVLJIV! appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.