Vanredna NOMINACIJA - doneta odluka da se ON BORI ZA OPSTANAK u nedelju: Presela mu Elitovizija

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Feb.2024, 16:44

Vanredna NOMINACIJA - doneta odluka da se ON BORI ZA OPSTANAK u nedelju: Presela mu Elitovizija

Iako je bilo više predloga za izbacivanje, odluka je doneta.

Nedavnom odlukom produkcije, jednog nominovanog biraju i izabrani. Oni su bili vrlo surovi za stolom u sobi odabranih te su jedan po jedan ustajali i imenovali ko po njima treba da se bori za opstanak u rijalitiju.

Oni su se vrlo brzo usaglasili kome žele da vide leđa. Darijan je prvi izlagao

- Od mojih novih sukoba u kući imam samo Bebicu, koji me napao bez razloga 3 puta. Pretio mi je i psovao, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << njega neću navesti jer neću da navodim ili provociram bilo koga od bivših moje sadašnje partnerke. Navešću Snežanu prevaranta što ordi*ira po Smederevu. Smatram da stoji na putu mojoj sreći i da ima nameru da kvari moj novonastali odnos. Ja nikog ne poznajem u ovom gradu, zemlji, toliko me ljudi za*ebali. Sreo sam jednu ženu na moru i zaljubioo se, ona nikada nije lepo uradila, nju nominujem - rekao je Darijan.

Ja bih sad izbacila Darijana priča tu neke gluposti. Najveći monstrum u Eliti je Marija Malivuk, nema ni stav ni karakter, vodi Mićine ratove i svađe, ima neki problem u glavi, ima neka šizofrena cepanja, najstrašnije vređa porodice. Nju ću da nominujem za izbacivanje - rekla je Bojana.

Svađa se na silu zbog Matore, odvratna mi je. Lejdi Di nominujem - rekla je Milica.

Osoba koja mi je odvratna, koja me vređa, Bebica, osoba koja me gazila ispred prodavice, da bi uzeo par guarana više. Osoba koja ne poštuje najmilije, osobe koje su je izdržavale, sve najgore mislim o njemu. Njega ću poslati, odvratne su mi osobe koje ne znaju da stanu iza svoje devojke, nema kočnicu kad je neka osoba u crvenom da stane - rekla je Miona.

Ja imam mnogo veliki izbor, ali između Buđole i Buđoline ja ću izabrati Buđolinu da ide kući i da čuva pit bula da nas ne pojede, šaljem nju - rekla je Miljana.

Kod mene je poduži spisak, razmišljao sam se Buđoline i devojke koja nema svoj identitet to je Dragane. Ona nema svoj identitet, koje će sve svoje i lično mišljenje i ratove voditi oko osoba koje je okružuju, ulizuje se svima zarad malo kadra. Verujem da time čime se bavi da se kezi mnogima i smeška samo da bi zaradila da bude tik tokerka. Što se tiče Jelene, dovoljno je što glumi gradonačelnicu. Nominovaću Jelenu, pokazala je jutros šta misli o Miljani - rekao je Anđelo.

Na kraju su se glasovi sabrali te je doneta odluka da Nenad Macanović Bebica bdue nominovan.

 Detaljnije u nastavku:

Srbija danas/

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.