Vanja sve zakuvala U SPOLJNOM SVETU, Ša će GREBATI NA KAPIJU: U sve umešan Krofak, isplivali DETALJI

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Mar.2024, 01:42

Vanja sve zakuvala U SPOLJNOM SVETU, Ša će GREBATI NA KAPIJU: U sve umešan Krofak, isplivali DETALJI

Njen gest je naišao na veliko odobravanje i simpatije mnogih pratilaca na društvenim mrežama, koji su istakli značaj podrške među ljudima u situacijama kao što je ova.

Miona Jovanović i reper Nenad Aleksić Ša ne prestaju da se svađaju otkako se u petak uveče u "Elitu" uselio njen bivši dečko, MMA borac Stanislav Krofak, a u poslednjoj u nizu svađa, pomenuli su i njegovu bivšu suprugu Vanju Ignjatović.

Miona nije ostala >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << imuna i hitno je odgovorila putem svog profila na društvenoj mreži Instagram.

Uz podršku koju je pružila Stanislavu Krofaku, Vanja je poslala snažnu poruku ohrabrenja i podrške u ovom teškom periodu. Njihova javna podrška izazvala je veliku pažnju javnosti i pokrenula brojne komentare na društvenim mrežama.

Ulazak Stanislava Krofaka u rijaliti "Elita" obećava uzbudljive momente, ali i emotivne izazove, s obzirom na okolnosti koje su ga dovele do ove odluke. Stanislav je javno istupio sa namerom da se suoči sa svojom bivšom devojkom Mionom Jovanović, koja je bila u vezi sa Nenadom Aleksićem Ša, a podrška koju je dobio od Vanje Ignjatović samo dodatno naglašava važnost ove situacije.

Srbija Danas/društvene mreže

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.