Vanja Aleksić PODELILA DIRLJIVU FOTOGRAFIJU: Ša nije uz sina na ovaj poseban dan! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Sep.2023, 22:38

Vanja Aleksić PODELILA DIRLJIVU FOTOGRAFIJU: Ša nije uz sina na ovaj poseban dan! (FOTO)

Dirljiva fotografija...

Žena Nenada Aleksića Ša, Vanja Aleksić na svom instagram profilu podelila je objavu njihovog sina koji kreće u vrtić.

Brak repera Nenada Aleksića Ša sa Vanjom Aleksić je na klimavim nogama.

Mlada tiktokerka je donela odluku da ostavi Nenada i iselila se iz njegovog stana, a tačan razlog raskida nikada nisu otkrili iako su se pominjale svađe i nesuglasice.

Ša je istakao da mu je zbog toga krivo i >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da se nada pomirenju, a u međuvremenu je ušao u rijaliti "Elita", gde je nastavio da iznosi detalje iz braka i to koliko mu Vanja i njen sin fale.

- Prvi dan u vrtiću. Nije dugo trajao osmeh na licu, čim smo stigli u vrtić suza suzu stiže - napisala je Vanja uz fotografiju svog sina sa rančićem na leđima.

Nenadu sigurno neće biti lako kada vidi kakve trenutke propušta dok je u rijalitiju, a da li će mu Vanja preći preko svega, ostaje da čekamo.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"SUZA SUZU STIŽE" Žena od Ša se oglasila na Instagramu, podelila emotivan trenutak iz doma dok je reper u rijalitiju

Izvor: Blic, 26.Sep.2023

Brak repera Nenada Aleksića Ša sa partnerkom Vanjom je na klimavim nogama, a on i iz rijalitija pokušava na sve načine da je vrati.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.