Vanesa Šokčić i Saša Vidić u ludom provodu u “Na vodi kafani”

Izvor: Svet, 01.Nov.2014, 18:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vanesa Šokčić i Saša Vidić u ludom provodu u “Na vodi kafani”

Reka je oduvek bila inspiracija i sinonim za uživanje, opuštanje i dobar provod. A Beograd živi upravo na rekama. Zimska “Na vodi kafana”, na Starom Sajmištu, na Savi, pored Blaywatcha, je mesto koje je svim ljubiteljima kvalitetnog provoda i dobrih, starih kafanskih hitova odrednica za vrhunski provod.
Zimska “NA VODI kafana” radi od srede do nedelje s početkom od 22 časa pa do zore. Sviraju se provereni, ali i aktuelni kafanski hitovi.

Sinoć su, pored brojnih gostiju, >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << u Na vodi kafani, uživali i Saša Vidić i Vanesa Šokčić koji su se, vrlo raspoloženi, provodili sa društvom do ranih jutarnjih časova.
Pored bogate ponude pića, omiljenih rakija, vina i koktela, gosti mogu da uživaju i u roštilju koji spremaju leskovački majstori.

Rezervacije su besplatne, ali su obavezne.
Zimska “NA VODI kafana” radi od srede do nedelje od 22 do o6 časova.
Informacije i rezervacije: 064/010-57-57

Autor: Life Content

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Vanesa Šokčić i Saša Vidić u ludom provodu u “Na vodi kafani”

Izvor: Scandal.rs, 01.Nov.2014

Reka je oduvek bila inspiracija i sinonim za uživanje, opuštanje i dobar provod. A Beograd živi upravo na rekama. Zimska “Na vodi kafana”, na Starom Sajmištu, na Savi, pored Blaywatcha, je mesto koje je svim ljubiteljima kvalitetnog provoda i dobrih, starih kafanskih hitova odrednica za vrhunski...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.