Van Dam upoznao Kolarova

Izvor: Scandal.rs, 22.Nov.2015, 19:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Van Dam upoznao Kolarova

Iskoristio je priliku da se slika sa našim asom Aleksandrom Kolarevim i njegovim kolegom Jajom Tureom, reprezentativcem Obale Slonovače.

Iako su fanovi „Liverpula“ na Van Damovoj Fejsbuk stranici pravili razne šale na račun igrača protivničkog tima, naglašavajući da im čak ni holivudski akcioni heroj nije pomogao jer su izgubili sa tri gola razlike, on je bio srećan što se upoznao sa zvezdama čuvenog fudbalskog kluba.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Van Dam upoznao Kolarova

Izvor: Svet, 22.Nov.2015

Holivudska zvezda i majstor borilačkih veština Žan-Klod van Dam ovih dana boravi u Mančesteru u okviru svoje svetske turneje na kojoj se sa najmlađima druži na karate seminarima. Belgijski glumac, poznat i kao „Mišići iz Brisela“, juče je iznenadio fudbalere kluba „Mančester siti“ pojavivši...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.