VUK MOB VAN SEBE: U jednom trenutku, pogledao sam svoje ruke i shvatio... Reper OTVORIO dušu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Maj.2020, 17:24

VUK MOB VAN SEBE: "U jednom trenutku, pogledao sam svoje ruke i shvatio..." Reper OTVORIO dušu!

Dirljiva ispovest.

Popularni reper Vuk Mob otvorio je dušu prijateljima na Instagramu i priznao da je odustao od pojedinih planova koje je imao, posle čega je opisao zanimljivu situaciju do koje je došlo tokom večere s roditeljima svoje verenice.

Објава коју дели Vuk Mob (@iamvukmob) дана 9. Феб 2020. у 3:19 PST

Vuk je, naime, istakao da je postao svestan da je zbog svog autentičnog fizičkog izgleda i brojnih tetovaža često žrtva >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mnogobrojnih predrasuda, sa čim mora da nauči da živi.

Објава коју дели Vuk Mob (@iamvukmob) дана 21. Дец 2019. у 8:22 PST

- Odlučio sam da ostavim svoj krivi nos takav kakav jeste i da prihvatim svoje mane kao svoje vrline. Ne biste verovali, sinoć smo imali "sedeljku" došli su Oljini roditelji, brat i sestra tu i moja po prvi put na okupu zajedno i u jednom trenutku sam pogledao svoje ruke i shvatio da sam ceo istetoviran! Kunem vam se, bio sam u takvom šoku da je to neverovatno, do sinoć nisam shvatio da će to ostati sa mnom do kraja života i da ću uvek biti obeležen. Bio sam van sebe i shvatio sam zašto me ljudi doživljavaju tako kako me doživljavaju. Čudne stvari mi se dešavaju u poslednje vreme, ne znam da li sam počeo da ludim zbog stresa što toliko dugo ne radim i ne doprinosim ništa svojoj porodici, a znam da sam nemoćan u ovoj situaciji i ništa ne mogu da uradim da to promenim ili me je karantin pojeo kao i većinu ljudi. Sve u svemu, neću da vas davim više, hvala vam što ste svi i dalje tu i ja se nadam da će uskoro sve ovo proći i da ćemo se družiti na nastupima kao i do sada - napisao je Vuk, koji je nedugo zatim obrisao objavu.

BUJNE GRUDI U PRVOM PLANU! Ceca se opustila kraj bazena, VRELIM snimkom raspametila muškarce! (FOTO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.