VUK MOB POSLAO PORUKU ČELNICIMA Pinka - SKRIVENA PRETNJA VODITELJKI? Sukob sa PRODUKCIJOM ne jenjava

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Avg.2021, 19:01

VUK MOB POSLAO PORUKU ČELNICIMA Pinka - SKRIVENA PRETNJA VODITELJKI? Sukob sa PRODUKCIJOM ne jenjava

"Pokušali ste - niste uspeli. Narod sve vidi!"

Reper Vukadin Gojković, Vuk Mob napustio je emisiju "Narod pita" izrevoltiran pitanjima i negativnim stavovima o njegovom očinstvu i odnosu sa bivšom verenicom.

Vuk je prvo učtivo saslušavao pitanja i učestvovao u polemici, a već u narenom momentu je izgubio kontrolu i počeo sa agresijom. Prvi na meti je bio Marko Đedović kome je reper zapretio i uneo mu se u facu inicirajući fizički obračun, a potom ik voditeljka >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Dušica Jakovljević, koju je nazvao neprofesionalnom.

Dan posle skandala krenuo je sukob Vuka Moba protiv svih izgleda. gde reper tvrdi da je plan napada na njega postojao, te da ga produkcija nije zaštitila na pravi način i da su dozvolili da ljudi n najrazličitije načine govore o njegovom detetu. Na instagram objavi zvaničnog profila "Zadruge", Vuk je napisao komentar upućen produkciji:

- Pokušali ste - niste uspeli. Narod sve vidi - glasila je reperova poruka vrhu produkcije, detalje POGLEDAJTE OVDE.

Međutim, to nije kraj, te to nije jedini video koji je Vuk komentarisao na Instagram oficijalnoj stgranici "Zadruge". Reper je na objavi videa gde priznaje da su ga u osnovnoj školi zvali "Gojko s*sa" prokomentarisao sledeće prozivke na račun voditeljke Dušćice Jakovljević:

- Boli Vuk i ne prestaje! P.S. Pozdravite mi Dušicu Istinu. U potpisu Gojko S*sa - napisao je Vuk.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.