VRUĆE! MIlica Todorović ZASIJALA u ZAGRLJAJU svetskog top MODELA! (FOTO+VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Okt.2020, 01:05

VRUĆE! MIlica Todorović ZASIJALA u ZAGRLJAJU svetskog top MODELA! (FOTO+VIDEO)

Pevačica oborila s nogu fanove novim singlom i spotom!

Vrela Milica Todorović i još vrelije scene u spotu za Milicin novi hit "Uno beso" oduševile su njene fanove!

Kadrovi spota napravljeni su na hrvatskom primorju, Milica je iskoristila slobodno vreme dok je bila na odmoru da snimi spot jer je pesma letnja.

A post shared by Milica Todorovic (@milicatodorovicofficial) on Sep 26, 2020 at 1:36pm PDT

- Mislim da smo odabrali baš lepe predele >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << za spot - dodala je pevačica.

- Maneken u ovom videu je moj prijatelj, svetski top model Ilija Knežević, koji se do sada nije pojavljivao ni u jednom spotu naših ili stranih izvođača. On je radio isključivo reklame i modne editorijale u inostranstvu, tako da nam je bilo veoma zanimljivo na snimanju. Imali smo i neke smešne scene s obzirom na to da smo veoma dobri prijatelji, a u spotu smo morali da budemo seksi - objasnila je Milica.

A post shared by Milica Todorovic (@milicatodorovicofficial) on Sep 27, 2020 at 8:01am PDT

Mnogi pratioci su prokomentarisali da se Milica savršeno uklopila u latino ritam, a neki su je uporedili i sa Dženifer Lopez. Inače, na španskom naziv ove pesme znači – jedan poljubac

A post shared by Milica Todorovic (@milicatodorovicofficial) on Sep 26, 2020 at 1:36pm PDT

- Dragi moji, zelela sam da vam bar malo produzim leto! Nadam se da cete uzivati u pesmi, ljubim vas i volim! - napisala je Milica

Kako je sve izgledalo pogledajte u nastavku!

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.