VRŠI VELIKU NUŽDU NASRED DVORIŠTA: Devojka je ozbiljna prsotina! Miljana Kulić dala pun gas - zgrozila naciju!

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Sep.2023, 20:05

VRŠI VELIKU NUŽDU NASRED DVORIŠTA: "Devojka je ozbiljna prsotina!" Miljana Kulić dala pun gas - zgrozila naciju!

Od ovoga nema dalje...

Milena Kačavenda otkrila je pojednim učesnicima rijalitija "Elita" da je jutros videla Miljanu Kulić kako vrši veliku nužnu nasred dvorišta Bele kuće. Ona je pričala kako su je Sanjin Horvat i ona videli da trči, zbog čega su pomislili da hoće da skoči u jezero, a onda su shvatili da joj se ide u toalet.

- Miljana pun gas, Sanjin skače mislili smo da će da se baci u jezero, a ona k*nja iza stuba. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << To se desilo jutros u 10 do 8. Ja kad sam skočila za njom. Pogledaj koliko ima, delovalo je kao da će da skoči na glavu, a ona se krije iza stuba. Devojka je ozbiljna prsotina - govorila je Milena cimerima u dovorištu imanja u Šimanovcima.

Svi koji su slušali detalje šokantnog prizora koji je Milena ispričala ostali su zgroženi i bez teksta.

Podsećamo, Milena je privukla jako veliku pažnju još dok je trajala šesta sezona "Zadruge", kad je punom snagom bodrila Anu Ćurčić, ali je njihov odnos veoma brzo pokuao i usledilo je žestoko pljuvanje po medijima i društvenim mrežama. Milenin odnos sa Sanjinom Horvatom je takođe jako zanimljiv, jer su jako prisni i po ceo dan provode zajedno, a poznato je da on ima devojku, za koju je rekao da će joj ostati veran.

Fanove rijalitija koji komnetarišu ovaj odnos na društvenim mrežama zanima da li će njih dvoje ući u vezi i da li će kuma u prvom učešću u rijalitiju pronaći dečka i pokazati kakva je u ljubavi.

Detaljnije na temu Miljanine nužde, pogledajte u narednom video zapisu.

A post shared by ꫝꪖ𝕥ꫀ.•*_ (@z.h8__)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.