VRIŠTALA je i približavala mi se kuhinjskim NOŽEM - Zolina STRAVIČNA ispovest o Miljaninom dolasku u Beč

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Mar.2024, 22:07

"VRIŠTALA je i približavala mi se kuhinjskim NOŽEM" - Zolina STRAVIČNA ispovest o Miljaninom dolasku u Beč

On je u intervjuu otkrio šta se sve desilo prilikom njene posete u Beču.

Lazar Čolić Zola prvi put je pred kamerama progovorio o svom odnosu sa Miljanom Kulić, ali i napuštanju rijalitija "Elita".

On je za Hype televiziju ispričao sve o tragičnim dešavanjima koje je proživeo sa Miljanom dok je bila u njegovoj poseti. 

- Znate svi šta se dešavalo prethodnih par meseci u rijalitiju, izašao sam zbog nekih stvari koje meni nisu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << odgovarale. Sasvim slučajno sam došao sa kumom ovde, postoji šansa da ostanem u Beču. Ima dosta naših ljudi, prija mi, odgovara mi mentalitet. Izašao sam sa jednim gaćama, majicom i patikama. Sve mi je ostalo u rijalitiju, sve je uništeno - započeo je Zola.

- Kada sam izašao Miljana i ja smo bili u dobrom odnosu. To je jedino što je bilo preostalo i za nju i za mene. Izašao sam i otišao za Beč, a onda je i ona diskvalifikovana nakon određenog perioda. Tada je nasrnula na Bebicu, htela je da vidi gde samja, ali ću vam ispruičati sve iskreno kako se dešavalo. Ja sam joj poslao adresu, niko ne zna šta se dešavalo i reći ću sve prvi put. Ona me je zvala sa raznih brojeva, dnevno po sto puta. Ako je blokiram na jednom, onda me ona pozove na drugom broju i tako konstantno. U jednom momemntu me je njena majka pozvala i komunicirala sa mnom. Marija Kulić je otvoreno pričala sa mnom o svemu, primetio sam da je Marija želela da je pošalje za Beč, da pokaže da je normačlna devojka. Ona definitivno nije normalna devojka, nakon svega što se desilo ovde, ona mi preti da će se ubiti ako ne dođe kod mene - rekao je Zola.

- Disvalifikovana je zbog mene i sve je rekla da je uradila zbog mene. Ja sam mislio ako nešto uradi sebi nosiću je na duši. Kada smo bili napolju radili smo mnogo loših stvari, mislim na kocku. Rekao sam sebi "Zola, pobedio sam to", a video sam da je i ona to pobedila, jer sam video da na žurkama nije htela. Shvatio sam i mislio Bog će nam dati drugačije, naći ćemo zajednički jezik i imati normalan život. Nisam hteo da to pustim i sebe sam smatrao kukavicom, ako sam nekoga zavoleo i proveo određen period sa tom osobom, hteo sam da pomognem. Ona nije potoršila ni jedan euro ovde, ona nije mogla da se ponaša normalno - dodao je on.

Doživeo sam mnogo strašnih stvari, uzela je kuhinjski nož, približavala se i kroz osmeh govorila "Zola, hajde sakrij ovo uskoro krećemo da spavamo". Nije mi bilo svejedno, bila je situacija da su komšije bile sa nama, napravila je nezgodnu scenu pred ljudima. Počela je da vrišti, baca stvari, jer joj nisam dozvolio da pregleda sve poruke sa mog Instagrama i da piše devojkama kojima ona želi u moje ime. Rekla je da ću to uraditi ako je volim, a ako ne rekla je da će sve polupati - završio je Zola.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas/K.L.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.