VRISAK, POLOMLJENA RUKA, HAOS! Ona se sinoć vratila u vilu - nastupila je scena koja je RASPAMETILA sve!

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Jun.2020, 11:17

VRISAK, POLOMLJENA RUKA, HAOS! Ona se sinoć vratila u vilu - nastupila je scena koja je RASPAMETILA sve!

Kakav šou!

Vrisak se prolomio vilom Parova kada su se vrata otvorila, da bi nova takmičarka ušla u vilu. Kada je Milutin Radosavljević Mili video nedavno izbačenu Ivanu Mitrović na vratima umalo nije pao sa stolice koliko mu se slošilo.

- Odakle ona - pitao je on zbunjeno.

- Došla sam, ali ne zbog tebe - odgovorila mu je Ivana. - Odlučila sam da napravim oštar rez u životu i ne želim više da gubim vreme na tebe.

Potom je rekla >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da je shvatila da joj se sviđa jedan drugi muškarac u vili.

Nakon njenog povratka otpisane učesnice usledili su performansi talentovanih cimera, a najveći haos napravili su Ivan Marinković i njegova izabranica Jelena Ilić.

Oni su se toliko uživeli u ulogu pa je iskusni rijaliti igrač umotao Jeleninu ruku u zavoj da ispadne kako je polomila, a ona je zavijala na sav glas simulirajući bolove.

- Oni su odlično izveli predstavu, zar ne?! - bili su oduševljeni cimeri.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Parovi", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.