VRHUNAC BEZOBRAZLUKA I NEVASPITANJA - Anđela moli za oproštaj, Ana se izvrištala na nju

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Apr.2023, 20:03

VRHUNAC BEZOBRAZLUKA I NEVASPITANJA - Anđela moli za oproštaj, Ana se izvrištala na nju

Ne mogu da joj pređu.

Anđela Đuričić je imala potrebu da se izvini Zorici Marković, ali u tome i nije u potpunosti uspela jer je izvinjenje zadrugarima izgledalo lažno i arogantno. Razlog za traženje oproštaja ležao je u tome što je mala iz đenovića brutalno izvređala Zoricu, kojoj je nakon toga i pozlilo.

Najglasnija protiv Anđelinog izvinjenja biila je Ana Ćurčić koja je vikala na nju.

- Žena je prva došla do kreveta i počela da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << me provocira - vikala je Anđela.

- Pusti me te tvoje priče molim te - rekla je Ana.

- Ja tebe sinoć nisam ni u jednom trenutku pomenula... sad hoću da kažem nešto u miru ako mogu. Meni je sinoć bilo žao što je njoj pozlilo ali za mene je ona i dalje loša žena - pričala je Anđela.

- Što se ti sad izvinjavaš Zorici? - upitao je Neca.

- Jahoću vama javno da se izvinim kao ženi, ne želim da niko zbog mene ovde ima zdravstvene probleme. Samo nemojte da mi pretite ovde, da me komentarišete, ja vas ne diram. Sama sam sve ovo sebi napravila, nisam dobro. Ako prihvatate super, ako ne, ne moramo da razgovaramo - govorila je Ana.

Detaljnije u video prilogu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.