VREME JE ISCURILO... Dejan Dragojević znao da se Zadruga gasi - Ovo je simbolika predmeta koji je pokazao!

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Maj.2023, 13:21

"VREME JE ISCURILO..." Dejan Dragojević znao da se "Zadruga" gasi - Ovo je simbolika predmeta koji je pokazao!

Pomalo neverovatno.

Tokom jučerašnjeg dana, predsednik Republike Srbije, Aleksandar Vučić, zatražio je od Željka Mitrovića, vlasnika televizije Pink, da se rijaliti "Zadruga" završi i potpuno ukine.

Čelnik ružičaste televizije je ovaj predlog odmah usvojio i o svojoj odluci obavestio javnost isto veče, putem svog Tviter naloga.

- Na preporuku Predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića, doneo sam odluku da u najkraćem mogućem roku, ne dužem >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << od desetak dana, ukinem rijaliti program "Zadruga". Verujem da je jedinstvo Srbije i procena Predsednika Republike, važnija od svake vrste interesa "Pinka" i mog ličnog interesa! - napisao je Željko Mitrović.

Reakcije na ove vesti su različite, a mnogi se pitaju šta će sada brojni rijaliti učesnici, koji su godine života proveli u ovakvom formatu, na taj način se proslavili, ali i zarađivali za život.

Bivša rijaliti takmičarka i astro tumač, Vesna Rivas mišljenja je da je ovaj rijaliti trebalo da se završi sa pobedom Dejana Dragojevića u prethodnoj, petoj sezoni.

Ono na šta se posebno osvrnula jeste veliki sat koji je Dejan nosio tada na finalnoj večeri, a koji prema mišljenju Rivasove ima određeno značenje i jaku simboliku.

- Sa Dejanom Dragojevićem je trebalo da se stavi tačka. On je trebao da bude poslednji pobednik u nekom rijalitiju, koji je na manipulaciju došao do iste, pobede. Platio je skupu cenu, pustili ste ga, okačio je onaj sat oko vrata, kao poslednji ludak koji je slikom poslao u stvari pravu poruku - iscurilo vreme za ovakve kao što sam ja. Međutim, karma je ipak rešila da završi igru kada ona hoće. I, krenula je sezona 6. U datumu 996--6, katastrofa zagarantovana. E, moji vi, koje je stvorio rijaliti, šta ćete sada raditi i hoćete li sada i po "Pinku" pljuvati kao što ste po "Hepiju" i "Velikom bratu"? - zaključuje Vesna.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.