VREME JE DA SEBE STAVIM NA PRVO MESTO! Karleuša prelomila! Usred bračne krize sa Duškom, otvorila dušu

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Jan.2022, 17:21

"VREME JE DA SEBE STAVIM NA PRVO MESTO!" Karleuša prelomila! Usred bračne krize sa Duškom, otvorila dušu

Zaključak je jasan!

Podignuta prašina oko situacije u braku Jelene Karleuše i Duška Tošića se ne stišava, a u javnost se plasiraju nove priče i spekulacije.

Popularna pevačica se sprema za večerašnji nastup u Dubaiju, a bivši fudbaler je nedavno proslavljao rođendan bez članova svoje porodice.

Jelena se redovno oglašava na društvenoj mreži Instagram, a među snimcima i slikama iz inostranstva našla se i snažna poruka koja temeljno opisuje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << poziciju u kojoj se našla.

- Vreme je da stavim sebe na prvo mesto, sa dubokim uverenjem da to zaslužujem! Zar nije iscrpljujuće usmeravati svoje postupke i namere prema očekivanjima drugih ljudi? Zar nije iscrpljujuće stavljati druge na prvo mesto dok ti patiš, samo da bi ih zadovoljio i pokazao im da ti je stalo? Činiti ono što te ispunjava ne znači da imaš nedostatak ljubavi za druge ljude. To, jednostavno, znači da jednakom jačinom voliš i sebe. Nauči da investiraš u sebe i teraj se da činiš ono što te ispunjava i čini srećnim - piše na Insta storiju koji je objavila JK, a zaključak se posebno ističe:

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar)

- Zapamti da si važan isto onoliko koliko i ljudi koje voliš.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.