VREME JE DA SE IZVINI PRODUKCIJI ZA BAHATO PONAŠANJE! Anđeli saopšteno da se Mensur oglasio o njihovoj aferi

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Apr.2023, 08:15

VREME JE DA SE IZVINI PRODUKCIJI ZA BAHATO PONAŠANJE! Anđeli saopšteno da se Mensur oglasio o njihovoj aferi

Filip Car joj očitao lekciju!

Anđela Đuričić donela je odluku da ne učestvuje u emisijama dok se ne demantuje da je bila intimna sa Mensurom Ajdarpašićem. Filip Car je pokušao da joj otvori oči da pravi grešku i da je vreme da dođe u njegovu emisiju "Delegati" i da se izvini svima zbog njenog bahatog ponašanja.

- Znaš kakve sve ljudi daju izjave. On je bio pozvan 1000 puta, sigurno je rekao da je bilo druženje ili da je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bilo nešto. Šta da je rekao suprotno - govorio je Car.

- Ma nije - rekla je Anđela.

- Ja isto mislim da nije. Grešiš jer povlačiš poteze koji su loši po tebe. Ovo će da ti donese dodatne probleme, Aleksandra i ja smo sedeli i tu je bilo raznih teorija kako hoćeš da se dokažeš Zvezdan i da se pomirite, kako je to istina. Dođi u radio sutra i reci: "Izvinjavam se produkciji, nisu dužni to da mi kažu, a ja sam burno reagovala. Videćete u "Narod pita" i suočiti se sa onim što je izjavljeno". Sve što se ovde priča, pričaće se i napolju. Ulaziš u neke duele i sukobe koji su loši po tebe. Sve se više vidi da si bila iskrena. Meni znače takve stvari, bolje iskreno loš, nego neiskreno dobar - nastavio je on.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.