VRELO, VRELIJE, ANASTASIJA! Cecina ćerka u seksi pozama žari i pali po Crnoj Gori! (FOTO)

Izvor: Svet, 12.Jun.2018, 12:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VRELO, VRELIJE, ANASTASIJA! Cecina ćerka u seksi pozama žari i pali po Crnoj Gori! (FOTO)


Take me anywhere… 🌊
A post shared by 🔱 A N A S T A S I J A 🔱 (@raznatovicanastasija) on Jun 6, 2018 at 1:56pm PDT


Sudeći po vrelim temperaturama, ovogodišnje leto na Jadranu je krenulo već u maju. Plaže na crnogorskom primorju su već krenule da se pune, a pogodite ko je među prvima došao u Budvu da nezvanično otvori sezonu sunčanja i kupanja? Naravno, u pitanju je lepa Cecina ćerka.
Anastasija je pre nekoliko dana primećena >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << na jednoj od najlepših budvanskih plaža, gde je u društvu prijateljica uživala u sunčanju, kupanju i čuvenim letnjim ženskim razgovorima. Preplanuo ten, zategnut stomak, vreli pesak i hladni kokteli na plaži – šta bi čovek više poželeo? Osim što izgleda nikad bolje, puca od samopouzdanja i novog naleta energije, čime je izazvala pravu pomamu među muškim posetiocima plaže. Od trenutka kada je kročila na plažu, pripadnici muškog pola su dolazili u neuobičajeno velikom broju samo da je osmotre. Pojedini “đetići” su dolazili do plaže gliserima i jahtama, i šepurili se ne bi li lepa Anastasija obratila pažnju na njih.


Dragi moji 😏 lepo vreme i ova morska voda su me inspirisali da za vas uradim nešto lepo. Ovaj put želim SVE koji me prate da obradujem! 🎁 @herba_fast i ja smo vam pripremili jedno iznenađenje. Uz promo kod TASAHF stičete pravo na: -DODATNIH 10% popusta prilikom poručivanja, na već snižene mesečne Herbafast pakete, znaci ukupno 30% na paket koji vas moze odvesti na Krit i kojim cete svoju liniju na zdrav nacin dovesti do savrsenstva.
*popust od 10% će vam se obračunati kad poručite

PS: promo kod će moći da se iskoristi samo u naredna DVA dana na Herbafast sajtu, odnosno do četvrtka u ponoć, zato nemojte da propustite ovu jedinstvenu priliku, jer je i broj mesečnih paketa, dostupnih uz promo kod, ograničen. Klikni na link u bio i iskoristi kod danas. #letovanje #nagradnaigra #herbafast
A post shared by 🔱 A N A S T A S I J A 🔱 (@raznatovicanastasija) on Jun 5, 2018 at 9:21am PDT


 
SvetInstagram
The post VRELO, VRELIJE, ANASTASIJA! Cecina ćerka u seksi pozama žari i pali po Crnoj Gori! (FOTO) appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.