VRELO U SPAVAONICI: Dok su zadrugari spavali UVUKLA se Tomoviću u KREVET - prebacila NOGE, pa AKCIJA?

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Nov.2019, 11:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VRELO U SPAVAONICI: Dok su zadrugari spavali UVUKLA se Tomoviću u KREVET - prebacila NOGE, pa AKCIJA?

Ne mogu da se odvoje!

Mina Vrbaški pred zoru je završila u krevetu kod Vladimira Tomovića, dok su njihovi cimeri iz rijaliti programa "Zadruga" uveliko spavali.

Ovi zadrugari razmenjivali su nežnosti iako je Tomović tokom jedne svađe rekao kako ne želi da ima komunikaciju ovakve vrste sa Minom, a i takođe ga je majka pre nekoliko nedelja u video-pozivu upozorila da se ne druži sa ovom zadrugarkom.

Ovom prilikom njih dvoje su se grlili i mazili, kako >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ispod, tako i van pokrivača. U jednom trenutku Mina je prebacila noge preko njega, pa su se dugo mazili ispod pokrivača. Nakon nekoliko minuta Mina je izašla iz Vladimirovog kreveta i otišla da spava sa osmehom na licu.

Svima je dobro poznato da je Mina Vrbaški do ušiju zaljubljena u njega, što često ističe, kao i da Tomović važi za velikog zavodnika koji je nedavno usnimljen kako se ljubi sa Ivanom Krunić, a imao je i emotivne momente sa Majom Marinković.

Pogledajte snimak iz spavaonice.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.