VREĐALA MRTVU PORODICU, PRODUKCIJA REAGOVALA: Najgnusniji postupak Dalile Dragojević u istoriji rijalitija

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Okt.2021, 18:12

VREĐALA MRTVU PORODICU, PRODUKCIJA REAGOVALA: Najgnusniji postupak Dalile Dragojević u istoriji rijalitija

Odbila da pokaže i trunku ljudskosti!

Glavna tema ljubitelja rijalitija je odnos Dalile i Dejana Dragojevića u "Zadruzi". Pomno se prati propast njihovog braka, popularna Bosanka svojim izjavama i postupcima ne prestaje da šokira.

Dalili skandal nije strana "materija", pa je takmičeći se u "Parovima" izazvala gnev mnogih kada je izvređala slavnu srpsku glumicu i to u programu uživo.

Dragojevićka zaprepastila je sve kada je pre tri godine glumici Evi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Ras rekla da se zapita zašto je sama bez naslednika i nosi crninu u svojoj "stotoj godini".

Dalila je pobesnela kada joj se Rasova tada obratila:

- Priča se za mnoge učesnice koje su našle dečka u "Parovima" da proširuju porodicu, ali mislim da bi to prvo trebalo da uradi Dalila. Ona je u braku sa Dejanom i trebalo bi da rade na bebi. Mnogi se pitaju zašto još nemaju dete, Dalila je neko ko juri karijeru - u dahu je izgovorila glumica, ne sluteći da je to Dalili bolna tema, jer je tada, navodno, izgubila bebu.

Zato je tadašnja učesnica "Parova" sasula salvu uvreda na račun glumice:

- Što se tiče Eve, neka se zapita zašto ona nema decu, a ima sto i nešto godina. Nema porodicu i nosi crninu i dan danas.

Svi su zanemeli dok je Eva pred kamerama objašnjavala da je sahranila svoju naslednicu, i dalje ne želeći da uđe u raspravu, ali Dalila nije popustila.

- Ja sam svoje dete sahranila draga. Vi ne živite ovde i to ne znate. Nije lepo da moju mrtvu ćerku ružno pominjete. Ja nisam ništa protiv vas govorila, već govorim da se gledaoci pitaju kako vi još niste trudni kad ste se udali i volite Dejana. Oni očekuju, ne ja. Moja crnina dok sam živa biće na meni - zaključila je glumica tada.

Pogledajte rezultate

Nakon što su Evine reči o mrtvoj naslednici sve potresle, Dragojevićka je izazvala još veći šok kada nije izrazila ni trunku kajanja za ono što je izrekla, pa je odbila i zahtev produkcije da se izvini glumici.

- Ja to nisam znala, niti me interesuje. Žena od sto i nešto godina je surova prema meni i vodi računa o tome zašto ja nisam trudna. Neću da se izvinim. Znaju svi da pokušavam da dobijem dete i sada ona to spominje - rekla je svojevremeno Dalila.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.