VREĐALA JE STRAŠNO IZA LEĐA! Što je najgore, uvredila i ceo jedan srpski GRAD! Sramno! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Feb.2020, 09:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VREĐALA JE STRAŠNO IZA LEĐA! Što je najgore, uvredila i ceo jedan srpski GRAD! Sramno! (VIDEO)

Sad se vadi, ali kasno.

Tokom sinoćne emisije "Igra istine" u "Zadruzi", Lazar Čolić Zola izneo je da je Maja Marinković ogovarala pojedine devojke u kući na račun večerašnjeg stajlinga, a da je jedna od njih Aleksandra Nikolić.

Marinkovićeva se nakon emisije pravdala Aleksandri, kojoj nije bilo nimalo drago kada je čula ovu informaciju od Zole.

- Nisam rekla da si obučena za Svilajnac! Mnogo me iznerviralo kada je Zola rekao da sam mislila na tebe >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kada sam to rekla, ti si se začudila kao da si mu poverovala. Rekla sam mnogima ovde mnogo gore stvaru, što ne bih rekla tebi da ti je haljina za Svilajnac - govorila je Maja.

- Ne znam zaista, ne znam što bi to rekao. Iznerviralo me je, jer znam da sam prema tebi korektna - govorila je Aleksandra.

ISPALE JOJ BRADAVICE: Kija Kockar u nikad vrelijem izdanju - Ovo se od nje nije očekivalo (VIDEO)

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.