VRATILA SE! Nakon što je uhvaćena KAKO VISI SA ZIDA, Miljana Kulić ponovo na imanju! Obratila se PORODICI

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Feb.2021, 17:45

VRATILA SE! Nakon što je uhvaćena KAKO VISI SA ZIDA, Miljana Kulić ponovo na imanju! Obratila se PORODICI

Evo šta je poručila svojoj porodici!

Nakon što je odjeknula vest da je Miljana Kulić pokušala da pobegne iz Imaginarijuma, te ju je kamera uhvatila kako visi sa zida Zadruge, ona se vratila na imanje i pojavila u radio-emisiji "Delegati".

Ona se prvo obratila svojoj porodici, pa prokomentarisala odnos sa Danijelom Višićem, a onda govorila i o predstojećim nastupima.

- Moja porodica ne treba ništa da brinu, iako nekad ne vodim računa da li ih povređujem. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Rekla sam Danijelu da me ne shvata zdravo za gotovo, nisam ga ostavila, ne glumim ništa sa njim. Danijel i ja ćemo napraviti šou sutra... Meni samo pažnja treba, malo ću Danijela samo da uputim, pošto nismo još razgovarali, biće malo i perverzije, da zabavimo narod - govorila je Miljana.

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.