Izvor: Scandal.rs, 03.Dec.2019, 22:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VRATILA SE MARIJA KULIĆ I ODMAH NAPRAVILA HAOS: Zola se pravdao, a one ne odustaju od UZIMANJA NJEGOVIH PARA

Naredno pitanje koje je postavljeno Ermini Pašović tokom na poligrafu, a koje je emitovano tokom emisije “Trenutak istine” ticalo se odnosa Miljane Kulić i Lazara Čolića Zole. – Da li je tebi Zola pre “Zadruge” rekao da iskreno voli Miljanu? – glasilo je 28. pitanje za Erminu, na šta je ona dala potvrdan odgovor, a The post VRATILA SE MARIJA KULIĆ I ODMAH NAPRAVILA HAOS: Zola se pravdao, a one ne odustaju od UZIMANJA NJEGOVIH PARA appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

MARIJA ODMAH NAPRAVILA HAOS: Ermina lagala, Zola se pravdao, Kulićke ne ODUSTAJU od Čolićevih para!

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Dec.2019, 01:16

Ne zna se ko pije a ko plaća!..Naredno pitanje koje je postavljeno Ermini Pašović tokom na poligrafu, a koje je emitovano tokom emisije "Trenutak istine" ticalo se odnosa Miljane Kulić i Lazara Čolića Zole...- Da li je tebi Zola pre "Zadruge" rekao da iskreno voli Miljanu? - glasilo je 28. pitanje...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.