VRATILA SE KARLEUŠA U ŽIRI! Pometnja u Zvezdama Granda - Šerifovićka POBESNELA, Popović odmah REAGOVAO

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Feb.2022, 14:22

"VRATILA SE KARLEUŠA U ŽIRI!" Pometnja u Zvezdama Granda - Šerifovićka POBESNELA, Popović odmah REAGOVAO

Nije zadovoljna odlukom svojih kolega!

Marija Šerifović napravila je pometnju u "Zvezdama Granda" nakon što su je ostali članovi žirija iznervirali svojim odlukama kada je reč o glasanju.

- Jao Bože upišaću se sad od smeha. Pa je l' ste vi bre normalni? Svi vi koji ste čoveku koji se nije sastavio u dve pesme sa intonacijom dali da prođe - rekla je ona.

Većina žirija se nije mnogo trudila da se odbrani od Marijinih napada, ali je zato Viki demonstrativno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ustala da kaže nešto u svoju odbranu.

- Obrati se tom ko je lud, direktno u glavu - aludirala je Miljkovićka na Milija.

Baš poput Marije, ni Ana Bekuta nije bila zadovoljna glasovima kada je reč o njenom pulenu te su se udruženim snagama obratile Saši Popoviću tražeći mu da poništi glasove.

- Opet da se glasa Popoviću, je l' čuješ - rekla mu je Marija sa čim se složila i Bekuta.

- Jao vidi, vratila se Jelena Karleuša u žiri - šaljivo je konstatovao direktor, na šta je Šerifovićeva odgovorila:

- Ušla je, da.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.