VRATILA MU ISTOM MEROM: Stjuardesa zaboravila Slobu, pa se hvali novim dečkom

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Nov.2017, 20:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VRATILA MU ISTOM MEROM: Stjuardesa zaboravila Slobu, pa se hvali novim dečkom

Više ne krije ljubav.

Zakonita supruga Slobe Radanovića, Kristina Kija Kockar, koju je pevač prevario u ''Zadruzi'' sa Lunom Đogani odlučila je da okrene novi list i otpočne emotivnu vezu sa svojim bivšim dečkom Andrijom Lazovićem.

Novi početak Kije Kockar obeležio je novi profil na društvenoj mreži Instagram na kom uredno objavljuje fotografije sa novim dečkom.

Lukasova ćerka ne vozi BESNA kola - oduševiće vas kad saznate ČIME se bavi
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Sloba i ona pričaju o razvodu, međutim ništa po tom pitanju ne rade već neko vreme, ali izgleda da im papir ništa ne znači s obzirom na to da već neki period uživaju sa drugim partnerima.

SNIMAK KOJI JE UZDRMAO SVET: Demi Mur strasno ljubi TINEJDŽERA u usta, SKANDALOZNO!

Sudeći po novim Kijinim fotografijama, stjuardesa je srećno zaljubljena i ni malo ne misli na ''Zadrugu'' i šta njen zakoniti suprug Sloba Radanović tamo radi sa Lunom Đogani.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.