VRAĆA SE U ZADRUGU?! Aleksandra USKORO napušta Davidovu MAJKU, ali u sve je i POLICIJA umešala prste!

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jan.2019, 10:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VRAĆA SE U ZADRUGU?! Aleksandra USKORO napušta Davidovu MAJKU, ali u sve je i POLICIJA umešala prste!

Haos u Veterniku!

Ovih dana Zadrugu, ali i čitavu javnost potesa situacija između Davida Dragojevića i Ane Korać.  Podsećamo da je pre samo desetak dana Davidova verenica Aleksandra Subotić diskvalifikovana iz Zadruge, a on je nju tom prilikom ispratio u suzama. Samo dva dana nakon toga, on je stupio u vezu sa Anom Korać, koja je i ranije izjavljivala da joj se Dragojević sviđa.

Srba Subotić, Aleksandrin stric kaže da je Aleksandra i dalje u Veterniku kod >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Davidove majke i da ne planira da se vrati u Kaluđericu.

- Nisam se čuo sa Aleksandrom. Ne bih da zovem Biljanu, sigurno joj je teško. Ona će ostati u Veterniku dok je Biljane ne najuri, a možda i neće zbog Magdelene. Ne znam šta će Aleksandra da radi. Da mogu da se čujem sa njom, nazvao bih je da joj kažem da dođe ovde, u svoju kuću - kaže Srba.

Postoji mogućnost i da se Aleksandra vraća u rijaliti.

- On je javno ponizio Aleksandru kada je priznao vezu sa Anom. Neću da tvrdim, ali meni miriše da će se Aleksandra vratiti u rijaliti i tada nastaje pravi haos - kaže Subotić, a on još kaže i da je stanje u ulici gde živi Davidova majka alarmantno. Naime, komšije su zvale policiju zbog paparaca koji opsedaju ulicu.

Da li će Aleksandra zaista uću u rijaliti? Ostaje da vidimo.

JK STIGLA, PRVI PUT U JAVNOSTI Ogromna frka, sve je bilo BRZO! Uletelo i OBEZBEĐENJE (VIDEO)

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.