VRAĆA SE U RIJALITI: Anđela Đuričić šutnula Zvezdana, igra SOLO - ide na POBEDU, a od publike tražila samo ovo?

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Jun.2023, 17:52

VRAĆA SE U RIJALITI: Anđela Đuričić šutnula Zvezdana, igra SOLO - ide na POBEDU, a od publike tražila samo ovo?

Mnogi će biti radosni!

Iako je prošla, što bi se reklo, i sito i rešeto svojim učešćem u rijalitiju "Zadruga 6", Anđela Đuričić je izgleda odlučila da ponovo sebe stavi u iskušenja u kojima je bile do pre samo nekoliko meseci.

Svojom novom objavom na socijalnoj mreži Instagram, zagolicala je maštu svojih pratilaca i ponovo nametnula ovo, uvek aktuelno pitanje, da li će se ponovo naći u nekim sličnim formatima.

Anđela je svoje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pratioce raspametila kada je objavila da postoji mogućnost da je ponovo gledaju u rijaliti programu. Otkako je prešla na konkurentsku televiziju, ne prestaje da iznenađuje i intrigira javnost.

Prvo je postala voditeljka, potom raskinula sa Zvezdanom Slavnićem iako se u njihovu ljubav klela, a sada je izgleda odlučila da ponovo uđe u rijaliti i time zvanično dokrajči svaku konkurenciju i ljude koji je nimalo ne štede po napuštanju imanja u Šimanovcima.

- Napišite u komentarima da li biste voleli da me ponovo gledate u nekom formatu rijalitija - napisala je Đuričićeva.

Da li ćemo je zaista gledati u rijalitiju, ostaje nam da ispratimo i možda već od septembra, kada gotovo svuda počinje nova programska šema, ponovo gledamo na malim ekranima.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.