VRAĆA SE PO IZGUBLJENU TITULU: Ova OPASNICA obavila pregovor sa televizijom Pink? Nisu uspeli da je slome!

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Jul.2023, 07:21

VRAĆA SE PO IZGUBLJENU TITULU: Ova OPASNICA obavila pregovor sa televizijom Pink? Nisu uspeli da je slome!

Priprema se prava poslastica za gledaoce!

"Zadruga 7" je sve bliža! Jesen, a samim tim i početak dugoočekivane sezone samo što nije. Audicije na kojima se kastinguju novi učesnici su uveliko u toku, te svako ko smatra da je dovoljno zabavan za široke narodne mase, može slobodno da se prijavi. Naravno, prednost se uvek daje rijaliti veteranima, jer su svoje učešće već uveliko pokazali i dokazali.

Mnogi žele da kroče na najpopularnije imanje u Šimanovcima >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i da osvoje Belu kuću, ali i srca publike, te se dokopaju glavne novčane nagrade u iznosu od neverovatnij 100.000 evra. Sada je na svom Instagram profilu, činjenicu da je došla da pregovara sa čelnim ljudima televizije Pink, podelila bivša rijaliti učesnica koja je zapalila jednu od prethodnih sezona u kojoj je učestvovala.

Da je posetila Dedinje, preciznije zgradu sedišta televizije Pink, otkrila je bivša zadrugarka Anja Todorović.

Poznata je po svom izrazito upečatljivom, zanosnom i lepom stasu, ali i ljubavnoj priči koju je imala sa dečkom Jovanom Cvijetićem Cveletom.

Od prethodne sezone rijaliti formata "Zadruga" je pauzirala, ali izgleda da je sada spremna da se vrati u Belu kuću i osvoji titulu pobednice "Zadruge 7". No, da li će u tome uspeti zavisi samo od gledalaca i toga kako se bude predstavila publici, jer poznato je da ima mnoštvo primera koji su uspeli sebe da degradiraju kroz učešće u pomenutom rijalitiju.

Da li je Anja postigla dogovor, ostaje nam da vidimo kada Dušica Jakovljević, Darko Tanasijević i ostali voditelji uz Velikog šefa i šeficu, budu ozvaničili spisak učesnika i otvorili novu sezonu "Zadruge".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.