VRAĆA JOJ SE SVE ŠTO JE URADILA DEJANU Rekla sam mu da PAZI... Dalila priznala da je POGREŠILA (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Jul.2022, 20:30

VRAĆA JOJ SE SVE ŠTO JE URADILA DEJANU "Rekla sam mu da PAZI..." Dalila priznala da je POGREŠILA (VIDEO)

Šok priznanje!

Neposredno nakon završetka poslednje emisije "Pretres nedelje" u ovoj petoj sezoni "Zadruge", Dalila Dragojević sela je sa Markom Đedovićem, te je tom prilikom porazgovarala sa njim o svemu.

- On meni u spavaćoj kaže kao da mogu da pričam normalno sa drugim osobama, a ja sa njim ne mogu. Vidiš, Miki mi kaže:" On hoće samo on da priča" - rekla je Dalila.

- Nisi osoba koja je histerična - rekao je Đedović.

- Nisam ja takva, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << on me pravi takvom. Rekla sam mu da mene ne može da poistovećuje sa drugima...Vidiš, njih boli ku**c. Slušam Dejanovo izlaganje i šta ja mogu, da spustim glavu. Doživela sam slične stvari kao i on, što se tiče nekih situacija. Spusti glavu, to je ono što sam trebala od početka da radi. To mi jeste Filip govorio, ali nisam mogla da se obuzdam u tim momentima, jer sam mislila da hoće da mi uzdrma vezu...Vidim da nisam dobro i da nije dobro...Ja kažem Filipu, mene stiže sve ovo sa Dejanom, što sam bila odvratna, pa sam mu zato rekla da pazi da ga ne stigne ovo što on radi mene - dodala je Dragojevićka.

- Ja sam rekao ono što je realnost - rekao je Marko.

- Znaš šta mi kaže još: "Ti si jutros mogla sa Markom da pričaš, a sa mnom nisi"

- Isto tako možeš da mu kažeš da ja sa tobom normalno pričam - rekao je Đedović.

- Nema šta, moram da izdržim koliko god se odupirala - rekla je Dragojevićka.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.