VOLIM TE, ali možda treba da OTPATIM NJU! Zvezdan Anđelu doveo do očaja, budućnost im je zbog ovoga nemoguća

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Apr.2023, 09:11

"VOLIM TE, ali možda treba da OTPATIM NJU!" Zvezdan Anđelu doveo do očaja, budućnost im je zbog ovoga nemoguća

Rastrzan između dve vatre!

Zvezdan Slavnić  govorio je Anđeli Đuričić da nije spreman za njene okove i da mu je potrebna sloboda.

- Tvoj život je bio na tanjiriću i treba, ali meni to nije normalno. Meni bi bilo normalnije da si ti drugarica sa Anom, nego što sam ja spustio loptu sa Necom. Do mene je, nije bitna Maja - izjavio je Zvezdan.

- Je l' si ti uz mene? - upitala je Anđela.

- A gde mogu da odem? Ja da hoću nešto, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << napravio bih - rekao je Zvezdan.

- Je l' možeš da me pustiš kad vidiš da mi se faca promeni, ja ću da se iskuliram i budem top. To te molim - rekla je Anđela.

- Sve stege ovog sveta su mi popucale i izlaze mi rogovi. Nemoj mi konstantno: "Ali ovo, ali ono", to mi je nenormalno, neću to, neću stegu. Ja kad izađem i na primer mi ne budemo zajedno, smuvam se sa nekom devojkom, ako me smara što pričam sa drugaricama, doviđenja. Neću sekund jedan, ne interesuje me to. To me ne interesuje po cenu ne znam čega. Da ke*aš zlato ne bih mogao, to je poenta. Ti nećeš moći da se promeniš i ja to zanam, ugasiću se i pobeći, ali ne mogu. Možda treba da otpatim nju, možda tako što ću izaći, pa ću se vratiti. Možda me ovo stigne za pet godina, pa me tad zaboli - rekao je Zvezdan.

- Ti ne moraš sa mnom ništa. Mi problema u odnosu nemamo. Ja sam luda i pravim problem gde ga nema, možda preuveličavam sve - dodala je Đuričićeva.

- Pusti me da budem okej. Ja nemam šta da ti objašnjavam i ne interesuje me da ti objašnjavam kad izađem, samo ti javim da izlazim i to je to. Ja nisam sad za vezu uopšte, a borim se jer te volim. Ne znam da li želim ovo i sa tobom - zaključio je Zvezdan.

Detaljnije pogledajte u narednom video zapisu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.