VOLIM TE, BRE Šimanovci pucaju od emocija i strasti: Janjuševa reakcija POKIDALA Aneli, raspada se

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jan.2024, 21:09

"VOLIM TE, BRE" Šimanovci pucaju od emocija i strasti: Janjuševa reakcija POKIDALA Aneli, raspada se

Bilo je prilično hladnokrvno...

Marko Janjušević Janjuš sedeo je sa Urošem Stanićem, te je tom prilikom ponovo prišla Aneli Ahmić koja ga je uhvatila za ruku, a on ju je ponovo oduvao.

- Ti i ja više nismo momak i devojka, ne ljubim se s nekim s kim nisam u odnosu. Nemoj me držati za ruku - rekao je Janjuš.

- Želim i ja mnogo toga...Nemoj meni pričati da li sam normalan, ja sam sasvim normalan. Nemoj da forsiraš neke stvari, ako treba nešto da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se desi, desiće se ili neće... Ako si mislila da sam papak, pogrešila si - rekao je Janjuš.

- Ja te volim - rekla je Aneli.

- Ne, ja sam tebe voleo. Neke stvari su me baš onako razočarale, naravno da jesi - rekao je Janjuš.

- Koliko si se puta čuo sa mojom sestrom - pitala je Aneli.

- Šta ti to znači?! Ja sam iz poštovanja pričao sa njima, iako u početku nisu bili za naš odnos. Kad budeš izašla videćeš sve šta je i kako...Sve sam ja gledao, nemoj se sekirati, sve su mi slali i sve sam prelistao kada sam došao sebi - rekao je Janjuš.

- Šta sam radila?! Šta pričaš ti?! - pitala je Aneli.

- Molim te da mi ne postavljaš pitanja šta si radila...Ispadaš samo smešna. Lepo ti kažem da mi ne praviš pritisak u glavi, normalno pričam sa tobom. Šta je problem?! Hoćeš da se svađaš sa mnom?! Ne znam ime kako da izgovorim šta ispadaš, znači, nemoj mi je**ti mozak. Ti misliš da si najpametnija. Tebi je smešno - rekao je Janjuš.

- Šta ti je rekla za mene - pitala je Aneli.

- Rekla je: "Da može da uđe, je**la bi ti mater" - rekao je Janjuš.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Srbija Danas/Jutjub

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.