VOLIM NEKOG DRUGOG ZVEZDANA I NAŠU POVEZANOST! Ana ogolila dušu do srži - ovo je najviše boli

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Feb.2023, 08:38

"VOLIM NEKOG DRUGOG ZVEZDANA I NAŠU POVEZANOST!" Ana ogolila dušu do srži - ovo je najviše boli

Emotivna ispovest Slavnićeve bivše!

Ana Ćurčić razgovarala je sa Zoricom Marković o svom odnosu sa Zvezdanom Slavnićem.

- Odakle ti snage više, a tek ti predstoji borba - kazala je Zorica.

- Imam odgovornost prema njemu, prema ovoj kući i imam previše odgovornosti. Najviše bih volela da ne napravi nijedan problem. Desiće se još samo 10 puta gore - rekla je Ana.

- Ja tvrdim da Aleksandra nikada ne bi bila sa Zvezdanom. A njegovo šetanje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << to je on - dodala je Zorica.

- Poznaje on mene i kao ja njega, on vidi da ga još uvek volim. Ja volim drugog Zvezdana, mog nekog Zvezdana i neke nas, neku našu povezanost. Boli me što toga više nema i gledam nju. Žena sam od 46 godina i ja kao trebam sa njom da se nešto... Razumeš? On je sada kao frajer stavio je žute naočare - rekla je Ana.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.